Onze klanten

Brede kennis op het gebied van alle wektuigbouwkundige installaties

Onze klanten

 • Greif

  Greif

  Greif is één van de marktleiders op het gebied van industriële verpakkingen en bijbehorende diensten. Nima Installatietechniek b.v. voert voor de vestiging Europoort diverse werkzaamheden uit. Van onderhoud aan de luchtbehandelingsinstallatie tot onderhoud en beheer van de procesgebonden branders ten behoeve van de ovens.

 • Air Products

  Air Products

  Air Products Nederland b.v. is een toonaangevend leverancier van industriële gassen. Nima Installatietechniek b.v. realiseert bij diverse opdrachtgevers van Air Products in de industrie en voedselindustrie de aanleg van gasdistributieleidingen voor uiteenlopende gassen. Ook het onderhoud aan cilindercentrales en tankplaatsingen nemen wij namens Air Products voor onze rekening.

 • AkzoNobel

  AkzoNobel

  AkzoNobel Industrial Chemicals in Rotterdam is een belangrijke producent van chloor, natronloog, bleekloog en waterstof. Nima Installatietechniek is huisinstallateur voor AkzoNobel in de Botlek. We voeren diverse werkzaamheden op het gebied van sanitair en drinkwater uit. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de legionellabeheersing op het terrein.

 • Linde Gas

  Linde Gas

  Linde Gas Benelux is een marktleider op het gebied van de levering van gassen en is onderdeel van The Linde Group. Nima Installatietechiek b.v. legt namens Linde Gas diverse gasdistributieleidingen aan voor de opdrachtgevers van Linde Gas, voornamelijk ten behoeve van de industrie en laboratoria.

 • Woonvisie

  Woonvisie

  Nima Installatietechniek b.v. verricht het ''all-in'' onderhoud (preventief en correctief) aan een groot aantal individuele installaties van Woonvisie, de woningbouwvereniging in Ridderkerk. Naast onderhoudsprojecten voeren we regelmatig verketelingsprojecten uit.

 • Heerema

  Heerema

  Heerema Marine Contractors (HMC) is een wereldwijd toonaangevende maritieme aannemer in de offshore olie-en gasindustrie Nima Installatietechniek b.v. verricht regelmatig onderhoud en aanpassingen aan diverse schepen in hun vloot.

 • IJsselland Ziekenhuis

  IJsselland Ziekenhuis

  Nima Installatietechniek is huisinstallateur van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel. We voeren regelmatig verbouwingen uit. Daarnaast verzorgen we de technische installaties ten behoeve van de diverse medische gassen.