Gas- water en riolering Installateur

Gas, water en riolering

Van de aanleg tot het onderhoud van uw gas-, waterleiding en riolering bent u bij Nima installatietechniek aan het juiste adres. Wij geven u deskundig advies bij het kiezen van een installatie en staan garant voor de kwaliteit van onze installaties. Welke diensten leveren wij onder dit thema?

 • Gasinstallaties: centrale- en heteluchtverwarming, keukenaansluitingen, verwarmingsinstallaties, warmwatervoorziening
 • Waterleidinginstallaties: binnen en buiten waterleidingen
 • Rioleringssystemen: afvoer hemelwater en binnen en buiten rioleringssystemen

Aanleg en renovatie

Naast het aanleggen van nieuwe installaties, renoveren wij ook verouderde netwerken en systemen. Oudere, onbetrouwbare of niet (goed) werkende gas- en waterinstallaties en rioleringssystemen kunnen middels een deskundige restauratie weer een aantal jaren mee. Let wel: renovatie behoort niet altijd tot de mogelijkheden.

Gas, water en riolering installateur particulier

Lekkages en verstoppingen

Een lekkage is natuurlijk erg vervelend en de schade van een lekkage kan enorm zijn. Het is daarom erg vervelend dat lekkages in vrijwel alle gevallen lastig te verhelpen zijn. Soms is het al erg lastig om op te sporen waar het lek nu precies zit, en vaak is dat lek lastig te bereiken. Vandaar dat Nima Installatietechniek blij is met zijn ervaren werknemers, die iedere lekkage snel en effectief kunnen verhelpen.
Een ander veel voorkomend probleem is een verstopte riolering. Vooral in oudere huizen, die wegens hun oudere rioolsystemen vaak smallere leidingen hebben, is dit een veelvoorkomend fenomeen. Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee verstoppingen eenvoudig en snel verholpen kunnen worden met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.


 • 1

  Kennismaken

  Nima Installatietechniek neemt de tijd voor haar klanten, wij luisteren naar uw wensen en bekijken uw situatie. Op die manier kunnen wij een dienst geheel op maat leveren.

 • 2

  Inventarisatie werkzaamheden

  Op basis van uw wensen en uw situatie zullen wij u één of meerdere passende opties voorstellen. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van de werkzaamheden die hierbij verricht zullen moeten worden.

 • 3

  Duidelijkheid in kosten

  Bij de inventarisatie van de werkzaamheden hoort natuurlijk een kostenplaatje. U weet bij Nima direct waar u aan toe bent. Wij laten u precies weten welke kosten bij welke werkzaamheden horen.

 • 4

  Vakkundige installatie

  Na overeenstemming zullen onze gediplomeerde monteurs bij u aan de slag gaan. De monteurs laten hun werkplaats altijd netjes achter, zodat u direct kunt genieten van het eindresultaat.

 • Interesse?

  Spreekt onze werkwijze u aan? Neem direct contact met ons op!

  Neem contact op