Dak en gevel werkzaamheden

Dak- en gevelinstallaties

Vaak vinden installatiewerkzaamheden plaats in alle hoekjes van een huis, maar ook aan de buitenkant van uw woning kunnen wij voor u aan de slag. Wij zijn erg bedreven in het aanleggen van dakbekleding van verschillende materialen en het aanbrengen van gevelbekleding van bijvoorbeeld zink. Deze bekleding zorgt ervoor dat het risico op lekkages significant afneemt en uw woning bovendien beter beschermd is tegen invloeden van buiten. Daarnaast kan een zinken bekleding uw huis een unieke uitstraling geven. Tevens kunnen wij voor u aan de slag met het aanbrengen van dakgoten en regenpijpen.

Wij zien het werken met verschillende materialen als een mooie uitdaging. Wij hebben ervaring met een groot scala aan verschillende materialen gebruikt voor dak- en gevelbekleding, waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn.

Dak en gevel installeren

Vervanging en onderhoud

Als u last heeft van een lekkend dak, gevelbekleding die duidelijk zijn beste tijd heeft gehad, een lekkende dakgoot of verstopte regenpijpen, kan Nima Installatietechniek u helpen. Wij sturen graag een van onze teams bij u langs, zij kunnen uw probleem snel en effectief verhelpen.


 • 1

  Kennismaken

  Nima Installatietechniek neemt de tijd voor haar klanten, wij luisteren naar uw wensen en bekijken uw situatie. Op die manier kunnen wij een dienst geheel op maat leveren.

 • 2

  Inventarisatie werkzaamheden

  Op basis van uw wensen en uw situatie zullen wij u één of meerdere passende opties voorstellen. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van de werkzaamheden die hierbij verricht zullen moeten worden.

 • 3

  Duidelijkheid in kosten

  Bij de inventarisatie van de werkzaamheden hoort natuurlijk een kostenplaatje. U weet bij Nima direct waar u aan toe bent. Wij laten u precies weten welke kosten bij welke werkzaamheden horen.

 • 4

  Vakkundige installatie

  Na overeenstemming zullen onze gediplomeerde monteurs bij u aan de slag gaan. De monteurs laten hun werkplaats altijd netjes achter, zodat u direct kunt genieten van het eindresultaat.

 • Interesse?

  Spreekt onze werkwijze u aan? Neem direct contact met ons op!

  Neem contact op